Radionica

Šta ćete raditi?

Pripremite se za praktično iskustvo gdje ćete naučiti kako da napravite sopstveni prirodni sapun, čvrsti parfem i ulje za telo od nule!

 

Tokom impresivne dvočasovne radionice, podijelićemo sa vama tajne ručno pravljenih sapuna i pravljenja prirodnih parfema. Upoznaćete se sa tradicionalnim umijećem crnogorskih žena zanatlija, kao i jedinstvenim svojstvima crnogorskog bilja i ulja koja se koriste u procesu pravljenja sapuna. Svaka osoba će naučiti kako da izabere kombinaciju sastojaka koja najbolje odgovara njenom tipu kože, zasigurno kreirajući istinski prilagođen proizvod.

 

Bićete oduševljeni što pravite, siječete i pečatirate svoj sopstveni biljni sapun od 100g, pravite čvrsti parfem od 20g, kao i ulje za telo od 50ml, koji će biti zajedno upakovani u personalizovani paket sa čestitkom.

 

Po završetku radionice možete izabrati i kupiti nezaboravne i unikatne suvenire – savršene poklone za svoje najmilije.

 

Na kraju da pomenemo da su mnogi već prepoznali kvalitet naših proizvoda. Stoga, nije čudo što su se oni našli na Međunarodnim turističkim sajmovima u Dubaiju i Berlinu kao dio ponude Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i što su uvršteni u poklon pakovanja za učesnike “Lufthansa” kongresa, na manifestaciji organizovanoj u Budvi u Crnoj Gori.

Sneža Vidaković

Sneža Vidaković

Domaćin

Nena Raičević

Nena Raičević

Domaćin

Informacije o radionici

Author picture

traje 2 sata

Author picture

održava se na engleskom jeziku

Author picture

do 5 osoba

Author picture

oprema je uključena

Interesuje Vas učestvovanje u radionici?