Tel i Viber +382 67 878 004
Tel i Viber +382 67 285 461
perla2017pg@gmail.com
/Proizvodi
Proizvodi 2018-05-06T14:08:37+00:00

Proizvodi

„Perla“ ručno rađeni sapuni su napravljeni od visokog procenta saponifikovanih biljnih ulja (maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo). Pored biljnih ulja sadrže takođe i visok procenat eteričnih ulja, začinskog i aromatičnog bilja.

Ne sadrže parabene, niti vještačke konzervanse.

Sapun karanfilić - kopriva - kakao - žalfija

Karanfilić - kopriva - kakao - žalfija

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo. Sapun karakterističnog mirisa koji podseća na domaće medenjake. Ima snažno antiseptično i antifugalno dejstvo. Čisti pore, smiruje i omekšava kožu. Poboljšava raspoloženje i opušta. Redovnom upotrebom okp sapuna veća je mogućnost da se zaštitite a da pritom vaša koža ne bude suva i iziritirana već meka i nježna.

 
Eukaliptus - zelena glina - kopriva
Eukaliptus - zelena glina - kopriva

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo.Eterično ulje eukaliptusa u ovom sapunu revitalizira umornu kožu, ali može pomoći i u reguliranju pretjeranog rada žlijezda lojnica ZA LIJEČENJE KOŽE SA AKNAMA I MASNE KOŽE. Zelena glina je bogata vrijednim mineralima koji zatežu I podmla]uju kožu. Ima sposobnost izvlačenja štetnih tvari iz kože te odstranjuje gornji sloj mrtvih stanica sa površine kože, potpomaže regeneraciju kože i njezinu prokrvljenost. ublažava znojenje i otklanja neprijatne mirise, poboljšava raspoloženje, otklanja nervnu napetost

 

lavanda- gijela glina

Lavanda - Mljevena lavanda - Bijela glina

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo. eterično ulje lavande, mljevenu lavandu i bijelu glinu. Lavanda pomaže pri uklanjaju boli. Njen blagi miris smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti.

 

Vanila

Vanila / kakao

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo, eterično ulje vanile i kakaa.

 

Lavanda - kurkuma - kakao

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo, eterično ulje lavande, kurkumu i kakao. Toaletni sapun namjenjen za sve tipove kože. Pogodan za tuširanje i pranje lica i ruku. Lavanda pomaže pri uklanjaju boli. Njen blagi miris smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti.

 

sapun lavanda - aktivni ugalj

Sapun lavanda - aktivni ugalj

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo, eterično ulje lavande I mljeveni aktivni ugalj. Deluje opuštajuće i umirujuće na kožu. Sapun sa aktivnim ugljem preporučujemo za osobe koje pate od akni i mitesera. Mnogi, koji su koristili ovaj sapun, potvrđuju njegovu efikasnost u delovanju na problematičnu kožu lica.Glavni razlog dodavanja aktivnog uglja u kozmetičke preparate je njegovo pojačano dejstvo čišćenja i hidriranja kože. Sapun sa aktivnim ugljem dubinski čisti pore od nečistoća, uklanja višak lojnog sala iz kože i mrtve ćelije. Koža postaje glatka i čista. Osim toga, aktivni ugalj je prirodni sastojak, koji nježno čisti i hidrira kožu.Medicinski ugljen je izvrstan čistač kože, uklanja masnoću i sve nečistoće sa površine, izvlači mitesere, snažan je detoksikans, dubinski čisti pore i uravnotežava stvaranje sebuma.

 

Sapun cimet - kakao - žaifija

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo, eterično ulje cimeta, cimet, kakao i žaifiju..Eterično ulje cimeta pospešuje cirkulaciju, kožu čini elastičnom, mekom. Sapun se preporučuje za lečenje mladalačkih akni i mitisera. Cimet stimuliše proizvodnju kolagena, dubinski hidrira, hrani i pomaže u regeneraciji ćelija i detoksifikacije. Omogućava bolji dovod kiseonika, ubrzava metabolizam ćelije, deluje antiseptički i protivupalno, smiruje kožu, vraća joj elastičnost i daje prirodan izgled. Posebno je pogodan u borbi protiv celulita. Zahvaljući žalfiji kao jakom antiseptiku ima produženo dejstvo.Sapun nanijeti na vlažnu kožu, i isprati vodom. Moguća privremena pojava crvenila.

 

eukaliptus - breza - bijela glina

Sapun eukaliptus - breza - bijela glina

Sadrži saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo, eterično ulje eukaliptusa, bijelu glinu i sušeni i mljeveni list breze.