O nama

“Perla Cosmetics” je radionica u kojoj nastaju proizvodi koji su spoj tradicije i savremenih znanja.

 

Početak interesovanja za ovakvu vrstu proizvoda vezujem za rano djetinjstvo i sjećanja na staru komodu iz koje miriše komad sapuna napravljen brižnom rukom moje majke.

 

Njeno iskustvo da na prirodan način održava besprekoran ten bio je podstrek za nastanak pjenušave priče “Perla Cosmetics”, a umijeće u pravljenju tradicionalnog sapuna je za mene, kao tehnologa, bio izazov i ohrabrenje da počnem izradu, najprije “Perla” sapuna, a potom i drugih prirodnih proizvoda za njegu kože.

 

Strast ka ovim proizvodima u početku sam dijelila sa članovima porodice koji su se takođe uključivali u posao, a brojna pozitivna iskustva korisnika su me ubrzo ohrabrila da svoj tim proširim sa prijateljicom Snežanom Vidaković nakon čega smo u julu 2017.g. u Podgorici registrovali firmu “Perla Cosmetics” – radionicu ručno rađenih sapuna, svijeća i kozmetičkih preparata uz podršku Unije poslodavaca kroz projekat Evropske Unije.

Nas dvije smo, prije svega, brižne majke i supruge, a zatim i strastveni rukotvorci, zagovornici zdravog načina života i obožavaoci prirode i bilja. Svjesni mogućnosti koje nam priroda i bilje pružaju pokušavamo odgovoriti potrebama i problemima koje savremeni čovjek ima vezano za održavanje higijene i zdravlja kože. Vjerujemo da samo zdrava koža može biti i lijepa koža.

 

Naši osnovni principi su očuvanje tradicije, posvećenost i dosljedna briga o koži, kao i povratak prirodi iz koje uzimamo njene najbolje sastojke koji su garancija kvaliteta naših proizvoda.

 

Jedinstveni smo po neodoljivosti prirodnih mirisnih nota dobijenih upotrebom etarskih ulja i sapunima čiji je pH jednak pH flaširane vode.

Iskustva zadovoljnih korisnika su nam podstrek u radu i prava smjernica na putu stalnog unapređenja kvaliteta naših proizvoda.

 

Na kraju, srdačno vas pozivamo da se pridružite porodici ljubitelja „Perla Cosmetics“ proizvoda!

 

Osnivač,
tehnolog Neđeljka-Nena Raičević

Sertifikati

Badge_Preduzetnik 2023
Badge_Preduzetnik-2024

Partneri