Tel i Viber +382 67 878 004
Tel i Viber +382 67 285 461
perla2017pg@gmail.com
/O nama
O nama 2018-05-06T15:10:43+00:00

O nama

„Perlu“ sačinjavaju Nena Raičević, osnivač i tehnolog u procesu izrade i ekonomista Sneža Vidaković.

To je radionica ručno rađenih sapuna, svijeća i kozmetičkih preparata, a  osnovana je u julu 2017.g. u Podgorici, Crna Gora uz podršku Unije poslodavaca kroz projekat Evropske Unije.

Prvi proizvod naše radionice su „Perla“ sapuni koji su nastali  kao rezultat potrebe za održavanjem higijene i njege kože na prirodnoj osnovi.

Međutim, naša  pjenušava priča je započeta par godina prije samog osnivanja firme kada smo pravile sapune samo za svoje porodice i prijatelje. Nakon brojnih pozitivnih iskustava i uz nesebičnu podršku porodica odlučile smo da oduševljenje našim proizvodima podijelimo i sa vama.

Nas dvije smo, prije svega, brižne majke i supruge, a zatim i strastveni rukotvorci, zagovornici zdravog načina života i obožavaoci prirode i bilja.

Članice smo Asocijacije poslovnih žena, a izradom kozmetike i sapuna na bazi bilja pridružujemo se rastućem zelenom pokretu u svijetu koji teži vratiti čovjeka prirodi, naučiti ga kako da prirodu poštuje i da iz nje koristi blagodeti koje mu ona nesebično pruža, a kojih se odrekao zasjenjen industrijskim marketingom.

Srdačno vas pozivamo da se pridružite porodici ljubitelja „Perlinih“ proizvoda.